Madeleineziegertgolf | Leaving on Saturday!
3713

Leaving on Saturday!

Leaving on Saturday!

Posted by madeleine in Blogg

I am leaving for the British Open qualifier this Saturday!

_MG_9321

Visste ni att jag har hand om Facebook & Instagram för golfhuvudstaden?

Golfhuvudstaden-Tips-321x186

Kolla in golfhuvudstaden på http://www.golfhuvudstaden.se/2.562a806313e8e51ee2e57a7.html

Nedanför är senaste inlägget ifrån Golfhuvudstaden!

1010549_463769567052129_1039832104_n

Fem snabba med fyra tuffa brudar, Emma Svensson, Linda Henriksson, Madeleine Ziegert och Josephine Jansson ifrån Golfhuvudstaden som ska spela Lag EM och kvala till British Open nästa vecka!

Emma Svensson spelar junior Lag EM som går i Linköping, i laget finns det 6 st tjejer från olika delar av Sverige. Det är Emmas första EM men inte hennes första landslags uppdrag. Josephine Jansson spelar lag EM damer som går i England. Hon har två tidigare junior lag EM guld och ett silver, vilket är ganska unikt i Europa. I år spelar hon alltså ”stora” EM. Hon åker till Fullford i York, England på lördag och direkt efter EM åker hon till British Open kvalet nere i London. Madeleine Ziegert och Linda Henriksson som spelar på proffstouren i Sverige och Europa kommer också att kvala till British Open i Berkshire, London.

Hur och vart har du Josephine, förberett dig inför det häftiga uppdraget som EM i England som spelas nästa vecka ?
Josephine:
”Jag har tränat mycket på golfarenan eftersom det är en grym anläggning och även har hårda greener precis som banan i England vi ska spela verkar ha. Jag har även tränat med min tränare Fredrik Wetterstrand mycket under veckan för att få bra fokus och tips”.

Hur har du förberett dig Madeleine, inför kvalet till damernas British Open som går på Berkshire utanför London?
Madeleine:
”Jag har lagt upp min träning med mycket spel på Halmstad Golfklubb och även närspelsträning på Golfarenan”.

Vart är ert favoritställe i Golfhuvudstaden tjejer?
Emma:
”Mitt favoritställe i Golfhuvudstaden är Volkswagen golfarena. Just för att det finns så otroligt många bra ytor att utvecklas på. Du kan i princip testa vilket slag som helst på området. Det ger dig en chans att vara väl förbered på kommande äventyr. Man utvecklas golfmässigt och träffar alltid folk som man känner och de gör de extra roligt

Josephine:
”Mitt favoritställe i Golfhuvudstaden är Volksvagen Golfarena. Det är en fantastisk och inspererande tränings anläggning. Sen är det alltid kul att vara på hemmaklubben Ringenäs GK”.

Madeleine:
”Mitt favoritställe i Golfhuvudstaden är Halmstad Golfklubb där jag spenderar mycket tid att spela på norra och södra banan. Det är en perfekt kombination då södra är en teknisk bana där jag brukar välja att spela från herrtee vilket gör att det blir en underbar utmaning medans norra blir en perfekt förberedelse inför andra mästerskapsbanor ut i världen!”

10 Jul 2013 no comments

Post a comment